вівторок, 16 жовтня 2012 р.

10 головних причин випробувати програму Excel 2010

Створення діаграм даних в одній клітинці.

За допомогою міні-діаграм, нової функції програми Excel 2010, можна створювати маленькі діаграми в одній клітинці для швидкого надання зразків даних. Це швидкий і зручний спосіб виділення важливих тенденцій даних, наприклад сезонних підвищень або знижень, що дає змогу заощадити час.
Впорядковуйте свої фінансові відомості краще завдяки програмі Excel 2010

2 Швидке визначення потрібних точок даних.


У програмі Excel 2010 додано нові та значно покращено наявні фільтри. Функція вибірки надає засоби візуалізації режимів зведеної таблиці та зведеної діаграми й забезпечує динамічне сегментування та фільтрування для відображення лише потрібних даних. Новий фільтр пошуку прискорює обробку великих наборів даних у таблицях і режимах зведеної діаграми та зведеної таблиці, даючи змогу більше часу присвятити аналізу.
Вибірка у програмі Excel 2010

3 Ефективне моделювання й аналіз практично будь-яких даних.


Надбудова PowerPivot для програми Excel 2010, яку можна завантажити безкоштовно, містить інноваційні технології, зокрема спрощену інтеграцію даних із кількох джерел і надзвичайно швидке керування великими наборами даних навіть із мільйонами рядків. Бізнес-користувачі можуть легко публікувати дані аналізу та надавати до них спільний доступ за допомогою сервера Microsoft SharePoint Server 2010, даючи змогу іншим користувачам під час роботи зі звітами служб Excel Services використовувати такі самі можливості вибірки, зведених таблиць і швидких запитів.1
 Ефективне моделювання й аналіз практично будь-яких даних.

4 Необмежений доступ до електронних таблиць.


Розмістивши електронні таблиці в Інтернеті, ви матимете до них доступ і зможете переглядати й редагувати їх практично з будь-якого комп’ютера або телефону з операційною системою Windows Phone 7.2 Програма Excel 2010 забезпечує найкращу у своєму класі зручність роботи з електронними таблицями на різних пристроях і в різних розташуваннях.
  • Веб-застосунок Microsoft Excel Web App. Редагуйте книги у браузері без втрати якості перегляду, коли ви не на робочому місці.2
  • Програма Microsoft Excel Mobile. Залишайтеся в курсі подій і швидко виконуйте потрібні дії за допомогою мобільної версії програми Excel на телефоні з операційною системою Windows Phone 7.3

5 Підключення, спільний доступ і продуктивніша спільна робота.


Завдяки функції співавторства у веб-застосунку Microsoft Excel Web App одну й ту саму електронну таблицю можуть одночасно змінювати кілька користувачів, незалежно від їхнього місцезнаходження.2 Під час роботи ви бачите, хто саме працює над електронною таблицею одночасно з вами. Зміни, внесені іншими користувачами, відображаються відразу після їх внесення. Крім того, у рядку стану відображається кількість користувачів, які працюють із книгою разом із вами.
 Підключення, спільний доступ і продуктивніша спільна робота.

6 Детальне відображення даних.


Завдяки умовному форматуванню у програмі Excel 2010 ви маєте більше можливостей керувати стилями та піктограмами, використовувати вдосконалені гістограми та швидко виділяти потрібні елементи. Також можна відображати гістограми для від’ємних значень для точнішого унаочнення даних.
 Детальне відображення даних

7 Інтерактивніші та динамічніші зведені діаграми.


Розгляньте дані під різними кутами завдяки можливості відображення різних подань даних безпосередньо у зведеній діаграмі, незалежно від подань зведеної таблиці, для аналізу та створення найбільш переконливої загальної картини.
 Більш інтерактивні та динамічні зведені діаграми

8 Швидша та зручніша робота.


Робота із програмою Excel 2010 стала ще зручніша. Замість традиційного меню "Файл" з’явилося нове подання Microsoft Office Backstage™, яке дає змогу швидко та просто зберігати, друкувати, публікувати електронні таблиці й обмінюватися ними. А завдяки вдосконаленій стрічці пошук потрібних команд перетворюється на просту справу, адже тепер можна настроювати наявні чи створювати власні вкладки, максимально персоналізуючи свій стиль роботи.
Зручніша та швидша робота

9 Створення більших і складніших електронних таблиць.


Завдяки новій 64-розрядній версії програми Excel 2010 досвідчені користувачі й аналітики зможуть аналізувати великі обсяги інформації легше, ніж будь-коли. Тепер можна аналізувати великі складні набори даних у файлах, розмір яких перевищує обмеження 2 ГБ в попередніх версіях програми Excel.  

10 Публікація та спільний доступ за допомогою служб Excel Services.


Інтеграція програми SharePoint Server 2010 і служб Excel Services дала змогу бізнес-користувачам надавати у своїх організаціях спільний доступ до даних аналізу та результатів через публікацію електронних таблиць в Інтернеті. Створюйте приладні дошки для бізнес-аналізу та надавайте ширший доступ до конфіденційних комерційних відомостей колегам, клієнтам і діловим партнерам у захищеному середовищі.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар